Announcement

If you face problems typing the code (captcha) to create an account, please note that you do not need an account to read an write on this platform.

#1 20-11-2014 10:20:22

Godfery199
Member

nike lunarglide 4 pris tilbud

http://www.dk-modfoot.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/u/lunarglide4-12.jpgHold op med idealet om generationsskifte producerende, nike lunarglide 4 dame udsalg er din bedste gave også ændre denne vinter. Lav en stor overraskelse til din familie, måske denne lille skridt kan ændre den idé om deres plan. Også penge kan ikke være problemet, med billige nike soocer sko i vores hjemmeside www.nike-football-shoes.net, vil du finde flere rabatter for at få en worthful stede.

En tidlig teaser billede af nike lunarglide 4 pris tilbud afslørede, at skoen har en sort / hvid colorway med en hvid Nike swoosh logo, mens den øverste er sammensat af sort slangeskind-lignende materiale, der afspejler en Black Mamba (Kobe kælenavn) tema. Under den sorte øvre er den røde Flywire, der rækker fra blonder huller til mellemsålen.

Basketball er den foretrukne spil blandt studerende, kan en skole uden basketball spil? Den populære af NBA spil bringer lidenskab for at spille basketball. Kobe Brand er det vigtigste emne i de studerende. Også søge bedste basketball sko er målet for basketball fans. nike lunarglide 4 dame udsalg er den klassiske tema for youngers, med producerende af Nike Zoom Kobe serien, iført Nike sko blevet en trend blandt de studerende. Også den stigende af foråret og eksplosiv kraft matche behovet for teenagere, den gyldne farve Nike Zoom gøre eleverne kongen i skolens basketballhold.

Tidlig lækket fotos fremhævede også en forstørret hæl-cup, der ikke synes at være til stede i senere fotos. Fans har spekuleret på, nike lunarglide 4 herr tilbud at hæl-cup kunne enten skjult under slangeskind materiale eller der kunne være nogen hæl-cup overhovedet. Skoen har også en mørkegrå mellemsål og ydersål hvid, med en KB insignier på bagsiden af sneaker. Cushioning leveres via Nike eksklusive Zoom Air materiale i forfoden og hælen.

For en sjov og fed design i fodboldstøvler, den mest populære er nike lunarglide 4 tilbud Mercurial Vapor, som C Lo spokesprion. Denne helt nye Mercurial Vapor, den fjerde i den prestigefyldte serie, er blevet designet med én ting for øje: ren hastighed. Nye teknologier includa en Fibre-komposit sål og patenterede Vapor Traction System, som også byder på forbedret trækkraft og komfort - uanset om fast eller bløde jord bundplader. Men teknologien stopper ikke der. En injiceret TPU hæl wrap med glasfiber insert og laterale hæl bælg giver ekstra styrke og beskyttelse til anklen. Hertil kommer et Støbt E.V.A. sok-liner vil afbøde virkningen ved høj hastighed. Dette er en stor design til atlet, der spiller på et hold, vil disse hjælpe dig forblive farvekoordineret og vil vise din kærlighed og støtte af dit team.

Offline

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com