Announcement

If you face problems typing the code (captcha) to create an account, please note that you do not need an account to read an write on this platform.

#1 15-05-2018 08:10:55

22weede
Member

adidas Superstar

https://www.adidas.com/dis/dw/image/v2/aaqx_prd/on/demandware.static/-/Sites-adidas-products/en_US/dw4b3649b7/zoom/CQ2382_00_plp_standard.jpg?sw=230&strip=false


De Adidas Superstar Adidas schoenen Opruiming schoen werd voor het eerst geÔntroduceerd in 1969 en werd ontworpen als een van de eerste basketbalmodellen met prestaties. Het kreeg al snel een enorme populariteit, werd een van de best verkopende trainers en kreeg zijn naam rechtstreeks naar de klassieke rang.


Een van de meest in Adidas dameschoenen Nieuw het oog springende toevoegingen aan het iconische Superstar-silhouet van adidas is de exclusieve "Metal Toe" -serie van de dames. Deze nieuwste versie is misschien wel de meest vrouwelijke, met een tonale Icey Pink-tint over het premium suŤde bovenwerk. Terwijl adidas misschien bezig is met het innoveren en creŽren van geavanceerde technologie, onthoudt het nog steeds dat het hulde brengt aan zijn roots en een van de best verkochte sneakers in zijn geschiedenis.

Eerder dit jaar Adidas dameschoenen Comfortabel groette adidas verschillende internationale sportbestemmingen met het adidas Superstar 80s Cities Pack. Elke versie van deze sneakers eert een andere stad met de naam van de stad en een belangrijk oriŽntatiepunt in reliŽf in goud op de bovenkant en de hiel. De adidas Superstar 80s "New York" heeft een volledig zwarte boven- en buitenzool, met "New York" in reliŽf aan de zijkant en het Vrijheidsbeeld op de hiel. De geheel rode adidas Superstar 80s "London" met de Big Ben en "London" stampte op de hiel en de zijkant salueert Londen. De adidas Superstar 80s "Paris", gekleed in all-blue, trekt de Eiffeltoren en "Paris" versiert de bovenkant van deze kicks. De City-serie is gemaakt met een suede bovenwerk, de klassieke rubberen schelpneus en een rubberen buitenzool voor grip.


De adidas Superstar adidas Superstar is een klassiek silhouet waarvan de populariteit niet kan sterven. Terwijl adidas nog steeds supersterren zoals Run DMC, Kareem Abdul Jabaar en anderen inspireert, zal het klassieke silhouet een plaats blijven behouden in de sneakerwereld. Hoewel het misschien geen basketbalschoen meer is, wordt het nog steeds vereerd als een stevige sneaker om op straat te rocken. Er is een Superstar voor bijna alle spullen die je hebt, dus pak een paar hiervan om je look compleet te maken.


http://www.kaischoenen.com/

Offline

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insťrer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com