Announcement

If you face problems typing the code (captcha) to create an account, please note that you do not need an account to read an write on this platform.

#1 17-05-2018 09:12:26

Adidas NMD Runner Clear Sky Billig

http://www.runshoehere.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/336x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj776.jpg

Kvinnliga fans av Adidas NMD Runner Clear Sky Billig-linjen får några bra nyheter idag med meddelandet om släppdatum för ett antal kommande färgvägar och konstruktioner för den heta nya adidasilhouetten. NMD R1 lanseras i ett antal snygga feminina utseende och sparkar ut med den begränsade upplagan av vitnätverk med blå mellansålsflikar. Tre distinkta samlingar stöder upp den, inklusive Suede, Mesh / Suede och Neoprene-förpackningar, som alla kan förhandsgranskas här. Kvinnors adidas-NMD-kollektion kommer att släppas den 17 mars hos utvalda adidas Originals-återförsäljare runt om i världen.

Ingen Primeknit? Inga problem. adidas originals har precis avslöjat två kommande färgvägar av NMD Runner som lutar mer mot livsstilsidan av saker med smörjiga mockaöverdelar. Adidas NMD Runner FTW Vita Rea SverigeSuede kommer i två färgvägar av vin vinröd och mörkt träkollektion med tapeter på tre randiga logotyper med matchande mellansula stötar och grönsaker-garvade läderhalsflänsar. De sorgliga nyheterna är att de släpper ut uteslutande för kvinnor, men det finns alltid utrymme att städa upp. Se upp för dessa hos utvalda återförsäljare av Adidas Originals den 17 mars.

Missade din chans att fånga Nice Kicks x Adidas NMD Runner Billigt Online till firandet av deras helt nya San Francisco-butik? Oroa dig inte, eftersom paret kommer att ansluta sig till en annan Primeknit-serie av adidas senaste Boost-laden-körmodell i helgen. Adidas Originals World Tour fortsätter i stil med den djärva röda och svarta bindfärgsmaken i en hyllning till Haight Street's hippyrötter medan en mer dämpad gul, svart och vit matris också kommer att träffa återförsäljare den 20 februari. Vilket par känner du? Kolla in en bättre vy nedan och håll dig uppdaterad för mer av de senaste släppdatumen här på Sneaker News.

Adidas NMD har stigit till populär status ganska snabbt efter att den gjorde sin globala debut i december i december. Med tre framgångsrika färgvägar som redan ligger under sitt bälte, är adidas redo att starta ett sortiment av färgvägar i adidas NMD Runner PK under våren 2016-säsongen. Vi har redan informerat dig om den gula / svarta färgvägen och Nice Kicks-samarbetet, men det finns faktiskt ett dussin hos män och kvinnor som redan slats för att träffa hyllor de närmaste veckorna. Vi tar med dig fast releaseinformation när den övergår, men förbered dig nu genom att läsa igenom det här galleriet med tolv Adidas NMD Runner FTW Vita Köpa-utgåvor nedan.

Har du haft möjlighet att plocka upp en färgväg till Adidas NMD Runner Sverige? Om du inte har det då skyller vi inte på dig eftersom det inte har varit så enkelt med utgåvorna som kommer i begränsade mängder och färgvägarna är också väldigt knappa. Om du vill hämta ditt första par eller lägga till en annan till din samling får du chansen att göra det med detta nya gula, vita och svarta färgalternativ som är planerat att komma fram till återförsäljare den lördag den 20 februari. Primeknit-övre strömmar i gult, svart och vitt som tidigare nämnts, eftersom ytterligare svart detaljering har lagts till på skosnören, hälräknaren, mellansolen och yttersålen. Med en andningsbar Primeknit-konstruktion är den eleganta designen detaljerad med de tekniska svetsade tejpöverlagren på sidopanelerna, eftersom det hela ligger på toppen av en matchande fullängdsålningsenhet med sina tydliga blå och röda EVA-pluggar.

Offline

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com