Announcement

If you face problems typing the code (captcha) to create an account, please note that you do not need an account to read an write on this platform.

#1 12-10-2018 04:42:18

IIIFJGUJFV
Member

adidas ultra boost 4.0 Vit

http://www.ebuy-sn-k.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas_ultra_boost_4.0_oreo_skor_vit_skodon_vitgr_bb6180_herrskor_1_.jpg
adidas skor har upptäckts i ännu en iteration av "Multi-Color" -temat, denna gång centrerad kring ett Core Navy färgschema. Den nya Ultra Boost 4.0 färgväggen har en Primeknit övre plätering i flerfärgsmönster som blandar Core Navy med andra nyanser av blått och orange. Buren, hälkåpan och insidan av skon har också den platta Core Navy-färgen för att hjälpa till att kontrastera den vilda mönstret i övre delen. En skarp, vit Boost mellansula kompletterar utseendet, som det gör med de flesta Ultra Boost-modeller.


adidas skor 2018 adidas ultra-populära löparskor har helt gått in i 4,0-talet, efter att ha läst UNDEFEATED ny gemensam design, har den tidigare exponeringen av "White Scarlet" -färgen nu officiellt hyllor. Designen använder enkel vit som nyckeln, och Primeknit vampar in i detaljerna i de röda fläckarna med en 4,0-version av de nya linjerna, med en vit trelinjig Cage, skrubber följt av konsolen med BOOST mellansåle och placeras sedan utanför den svarta kontinentala gummi ovanför.Brandet med de tre randarna ser adidas ultra boost 4.0 redan bortom julhelgen och ser fram emot att ringa i det nya året med ett speciellt kinesiskt nyårs färgväg i Ultra Boost 4.0. Den nya färgvägssporten är en röd och svart stickad övre med en pulserande röd yttersåle. Denna Ultra Boost omfattar det kinesiska arvet mest med tungan logotypen, som har en kinesisk symbol i käftarna av några seriöst skarpa tänder. En annan fin touch kan hittas i den typen av camo som beskriver på snören och inredningen i skon.


Adidas fjärde del av den ständigt populära adidas ultra boost 4.0 Vit linjen är tillbaka med det här kvinnans exklusiva "Champagne" -val. Detta är en populär färgväg i Trefoil Märkes arsenal, eftersom det har prydt många NMD-modeller som påminner om ett bubblande glas Rosé. adidas kommer att behöva fortsätta att inleda rena nya coloways som denna om varumärket med de tre randarna förväntar sig att konsumenterna ska vara lojala mot Ultra Boost-linjen som har sett lite förändring sedan debuten.http://www.swzoomsch.com/

Offline

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com