Announcement

If you face problems typing the code (captcha) to create an account, please note that you do not need an account to read an write on this platform.

#1 07-08-2019 05:05:41

629q714f
Member

Nike Air Force 1 Low Raw Indigo

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2019/05/3%C3%971-Nike-Air-Force-1-Low-Denim-905345-402-02-1.jpg


Nike Schoenen Heren geeft hun nieuwste Air Force 1 een frisse nieuwe zomer make-over die gekleed gaat in een "Yellow Pulse" iteratie. Deze weergave van het iconische silhouet heeft een volledig bovenwerk van geel pulskeer gecombineerd met zwarte lederen details op het hiellipje bovenop een schone witte rubberen zool. De schoen wordt benadrukt door iriserend materiaal dat wordt gebruikt op de Swoosh-logo's en merktongen.


Als onderdeel van de nieuw gelanceerde N. 354-serie van Nike Schoenen Wit onthult de Swoosh het AF1-type in een schone "Summit White" -kleur. N. 354 is een nieuwe lijn waarin Nike in zijn enorme archieven duikt om inspiratie te vinden die samengaat met het ontwerpethos van vandaag, "gelijktijdig staand voor het verleden, het heden en de toekomst." Ik heb het Drop-Type en Huarache-Type al gezien zien we nu een ander bekend silhouet. Hier heeft de iconische Air Force 1 een handgemaakte esthetiek, waarbij transparante panelen helpen om zijn unieke sluitsysteem te laten zien. Extra prototype-achtige details zijn zichtbare stiksels, hardgeschreven markeringen, een versterkte voorvoet en gewatteerde tong.


Nike Schoenen Sale heeft hun iconische Air Force 1 Low-silhouet gereconstrueerd om zijn nieuwste versie, het AF1 Low-type, te laten vallen. De AF1-Type maakt deel uit van de N354-familie en herbeeldt het klassieke streetwear-nietje met een handgemaakte esthetiek. Het silhouet maakt gebruik van transparante materialen om te pronken met zijn unieke sluitsysteem en veelzijdige stijlopties. Een verstelbare riem op de hiel zorgt voor een persoonlijke pasvorm, terwijl het bovenwerk handgeschreven-achtige 'N.354'-branding en zichtbare stikseldetails heeft.


De Nike Air Force 1 Low Raw Indigo is gemaakt van premium leer en heeft een geheel wit bovenwerk dat wordt gekenmerkt door perforaties bij de neus en middenvoet. Extra details komen in de vorm van zachte binnenvoering, zwarte Nike Air-branding op de hiel en tong gecombineerd met Swoosh-overlays op de middenvoet. De Air-assisted AF1-zool gaat lager en is rondom gemarkeerd in contrasterende "EQUALITY" -test in verschillende vormen van typografie.


https://www.jdirunning.com/

Offline

Board footer

Créez Votre Propre Forum
InsÚrer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com