Announcement

If you face problems typing the code (captcha) to create an account, please note that you do not need an account to read an write on this platform.

#1 30-06-2020 02:43:55

37nf0o7m
Member

Nike Air Force 1 Shadow Metallic Silver/Fuchsia Glow/Racer Blue

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2020/06/Nike-Air-Force-1-Shadow-Metallic-Silver-Fuchsia-Glow-CW6030-001-Release-Date.jpg


Nu de lente is aangebroken en de zomer nog maar een paar maanden verwijderd is, brengt Nike Schoenen Nieuw nieuwe kleurstellingen van de Air Force 1 Low Shadow uit, inclusief dit "Team Orange" -aanbod. De basis van de schoen is wit terwijl lichtblauw rond de tong en de tussenzool is geplaatst. Vanaf daar is oranje te vinden op de Nike swoosh en achterhiel. Deze kleuren passen perfect bij elkaar om een ​​schoen te creëren die een grote hit zal worden tijdens de warmere maanden van het jaar.


De Nike Schoenen Heren is sterk in rotatie geweest en hier is een blik op weer een nieuw aankomend aanbod. Deze editie heeft een strak wit leren bovenwerk met overal beige details. De schoen wordt benadrukt met gele contrasterende accenten om een ​​lentevibe te geven, aangevuld met een witte AF1 rubberen zool.


De Nike Schoenen Rood is een damesvariant van de klassieke AF1 en is geïntroduceerd in een perfecte lentekleur bestaande uit wit met overal roze accenten. De sneaker is gemaakt van glad en getrommeld leer en wordt bepaald door gelaagde stukken en dubbele ontwerpdetails zoals te vinden op het tonglabel, de neus, het hiellipje en Air-branding op de hiel. Tot slot maken de iets verhoogde middenzool en de buitenzool met een kern naar buiten toe voor meer comfort de stijl compleet.


Nike blijft steeds meer kleurstellingen uitrollen van de exclusieve Nike Air Force 1 Shadow Metallic Silver/Fuchsia Glow/Racer Blue voor dames en dit Pollen Rise-paar is er nog een die we aan de lijst kunnen toevoegen. Deze gemodificeerde versie van de Air Force 1 Low maakt deel uit van de Spring 2020-opstelling van Swoosh en combineert wit en vast grijs op het leren bovenwerk met oranje die de Swooshes, het hiellipje, het tongmerk en de tussenzool raakt. Alle dubbellaagse details die we gewend zijn te zien in deze 'schaduw'-versie van de Air Force 1 zijn nog steeds in het spel.


https://www.winkelsole.com/

Offline

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com