Announcement

If you face problems typing the code (captcha) to create an account, please note that you do not need an account to read an write on this platform.

#1 13-03-2018 09:08:47

yujyudfh
Member

nike air max bw sort lyserød

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2016/02/nike-air-classic-bw-black-leather.jpg

Inspireret af viktorianske nike mænd sko sale mønstre er City Collection Nike Air Max BW Ultra damesko en ode til Londons designarv. Den sømløse sømkonstruktion på et smalere design med en overordnet lettere fornemmelse, vil disse BWs tilføje en ægte følelse af street stil til din sneaker kollektion denne sæson.

Nu kan gamle skolehoveder nike air max bw sort lyserød glæde sig endnu mere takket være, at Nike dropper endnu en OG fra begyndelsen af ​​90'erne, Air Max BW i 'Marina Blue', som ikke har været tilgængelig for re-cop i de 25 år siden vi først så skoen på hylder. Fremstillet ved brug af neoprenmasket og ruskindoverdel og en større end 'Big Window' Air-Sole-enhed, der er anbragt i sneakersålen. Gummieret Nike Swoosh løber fra den ene side af sneaker til den anden.

Nike Air Max BW skulle nike dame sko 2017 altid blive en klassiker. Det var en af ​​de originale bunker af Air Max-silhuet for at komme direkte fra tanken på sneaker designmester Tinker Hatfield. Først udgivet i begyndelsen af ​​90'erne fulgte det direkte fra Air Max 90. Det brugte samme luftenhed som AM90, men havde et større vindue i mellemsålen, hvilket gav den det BW (Big Window) -mærke. I det er OG colourway af sort, hvid og 'Persian Violet' blev det hurtigt en favorit for løbere, men var mest populær som en livsstilssko.

Marts betyder kun én nike air max blå rød ting for mange af os i sneaker community: air max! Og som Air Max Day nærmer sig, bliver vi klar til at fejre ved at fremhæve Air Max Master, Tinker Hatfield, med et af hans største Air Max-bidrag. For at fejre 25 års jubilæum tager vi et kig på Air Max BW.

http://www.kickvapor.com/

Offline

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com