Announcement

If you face problems typing the code (captcha) to create an account, please note that you do not need an account to read an write on this platform.

#1 14-02-2020 13:11:01

Kopen Nike Air Max Tailwind

Sinds de sneakermarkt in 1999 siert en langzaam verdwijnt naarmate we het nieuwe decennium bereiken, heeft de Kopen Nike Air Max Tailwind een vrij warme ontvangst gezien bij zijn heropleving vrij recent. Toen het 20-jarig jubileum nadert, arriveert het paar in volle levendigheid onder de thema's van een colorway in Tokio. Neonlicht opnemend en vertaalend bovenop een groot deel van zijn suŤde en meshconstructie, ziet het paar een groot gebruik van een glad violet over zijn meest naar buiten gerichte overlappingen met leidingen die elk gewaagd gedeelte segmenteren in zijn felroze roze.

https://www.trendycollectie.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/y/cym333.jpg

Unders, die hun eigen textuur en bijgevoegde hardshell-vormen dragen, geven de voorkeur aan koele tonen met een ijzig blauw, niet te vergelijken met de geliefde GariGari-Kun-ijslolly's van het land. Korting Nike Air Max Tailwind Bits van sparren sieren verder de kleinere details - namelijk de ooglap, randen van het luchtbelvenster en openingen van de hiel - met team-sinaasappels doen hetzelfde over de miniatuur swoosh bij de teen evenals achter geplaatste verfraaiingen.

Halverwege tussen een vertakt ontwerppad, neemt de Goedkope Nike Air Max Tailwind deze keer wat wilde materialen en kleuren voor een spin, en neemt hij een kleine en waarschijnlijk snelle vakantie van zijn vele neutrale en OG-schema's. Wat volgt is een reeks statement-elementen met de basislagen van zwart ballistisch gaas als de enige echte neutrale onder de set.

Silvers, precies bovenaan geplaatst, dragen een metalen afwerking van een robot ver weg in de verre toekomst, terwijl extra oranje accenten worden gecombineerd met esthetiek van bergbeklimmen in hun touwstijl en knevelsluiting. Nike Air Max Tailwind Schoenen Muntgroen, verspreid over de pijpen en onderkant van het bovendeel, zijn de meest opvallende langs de zool en herinneren aan veel van de glow-in-the-dark-afwerkingen op iconische modellen zoals de Yeezy 2 of zelfs de komende Air Jordan 6 Travis Scott.

De Nike Air Max Tailwind Heren/Dames is een belangrijk onderdeel van de lifestyle-line-up van het Swoosh-merk geweest omdat het de 20e verjaardag van zijn deubt in 1999 viert, en nu is de klassieker van rond de eeuwwisseling verschenen in een klassieke zwart-witte kleurstelling. Zwarte mazen en leer op het bovenwerk worden geaccentueerd door witte Swooshes en merkhits, terwijl het kwartier deze Nike-schoenen er niet te veel uit laat zien als scheidsrechterschoeisel met een zachte grijze gradiŽntvervaging en tweekleurige plastic overlays die van wit naar zwart gaan . De grimmige zwarte tussenzool roept levendige poppen wit op voor trim rond de Air Max-dempingseenheden en een kenmerkend blauw MX-embleem op de buitenzool maakt de look af.

www.trendycollectie.com

Last edited by yeeches@yandex.com (14-02-2020 13:17:58)

Offline

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insťrer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com